Co ochutnat z japonských potravin?

Představte si následující situaci. Jste v Japonsku, máte hlad, před restaurací je fronta na tři hodiny (to ani není nadsázka), takže zapadnete do první samoobsluhy. Jenže lokální potraviny vám nic neříkají… Dáte si jablko? Sotva, je moc drahé. Hledáte dál. Nechcete vybrat špatně. Už byste snědli i ten řízek, co jste si zabalili ještě doma … A co bylo dál?

Bento boxy: Kdo naskládal první oběd do krabičky?

Už dlouho jsem netrpěl tak, jako když jsem před dvěma týdny procházel fotky z Japonska. A to jsem mezitím dokonce dvakrát navštívil zubaře. Tak mi chybí. Tak po něm teskním. Nejraději bych se jím celý zasypal a nevycházel ven. Jídlo! Křupavé krevetky, ryby na suši rovnou z moře a rámen, co prohřeje tělo tak, že ve … A co bylo dál?