Ze zákulisí: Jak to vypadá v kuchyni japonské hospůdky Maido?

Zajímalo vás někdy, jak to asi vypadá v kuchyni vaší oblíbené restaurace? Co všechno se musí stát, než vám přinesou jídlo na stůl? A jste si jistí, že byste tam pak nepřestali chodit? Já jsem zvědavý byl a protože mé gurmánské srdce patří už nějaký čas japonské hospůdce Maido, chtěl jsem nakouknout právě tam. Upřímně, … A co bylo dál?

Joši: „Abych zachoval chuť mých jídel, nemůžu dělat žádné kompromisy.“

Asi vás to nepřekvapí, ale navštěvování japonských podniků patří mezi moje nejoblíbenější kratochvíle. Bez ohledu na to, v jakém městě nebo zemi zrovna jsem. A co se nám v poslední době ztížilo cestování, doháním resty hlavně v Česku. Do některých restaurací vyrazím na vlastní pěst, jinam mě zavedou kamarádi — tak jsem se třeba díky … A co bylo dál?