Povídání o Japonsku v ostravském Kampusu Palác

Taky si říkáte, že do Japonska nikdy nevyrazíte, protože… Asi milión důvodů? Ještě před pár roky jsem to vnímal stejně. No a od té doby jsem stihl prospat dva tajfuny v Ósace, doplout na ostrov duchů u Nagasaki a ochutnat (skoro) všechny rámeny z Hókkaida. Jak se mi to povedlo budu 19. února povídat na přednášce v Ostravě. Stavíte se?

Přiznávám, mluvení před lidmi, a zejména těmi, které neznám, je jedním z mým životních strašáků. Pořádat v takovém případě přednášku asi vypadá nelogicky, ale má to své důvody:

  1. Mám občas chuť otestovat své možnosti a tohle je dobrá příležitost
  2. O Japonsku mluvím hrozně rád kdykoliv a kdekoliv
  3. Je to motivace probrat se těmi tisíci fotek a udělat v nich pořádek

A tentokrát bych chtěl rovnou shrnout zážitky ze všech tří cest, které jsem do Japonska zatím podnikl (jak naznačuje název). Přednáška proběhne 19.2.2019 ve Společenské místnosti Kampusu Palác v Ostravě, mapku máte dole, začne od šesti večer a bude samozřejmě zdarma.

Povídat budu třeba o tom, jak se do Japonska vlastně dostat, kolik vás to bude stát, kde můžete přespat, jakým věcem se raději vyhnout a čemu se naopak nebránit. A vlastně o čemkoliv dalším, co by vás mohlo zajímat. Stačí se zeptat. Těším se na viděnou 🙂

Facebooková událost prosím zde: https://www.facebook.com/events/2281232301901455

Napsat komentář